divendres, 26 de novembre del 2010

Treballem les eleccions



A les portes de les eleccions a la TV, als fanals i a tot arreu apareixen els cartells de propaganda electoral. A l'Aula Oberta de l'institut Cal Gravat hem estat treballant per veure quin partit polític votaríem si fossim majors d'edat. Des de la web Elecciones.es hem contestat les preguntes, agrupades per blocs temàtics, i hem pogut comprovar que cadascú de nosaltres tenia opinions diverses sobre aspectes claus que ens afecten com a ciutadans. Molts han quedat sorpresos en veure quin dels partits polítics quadrava amb els resultats obtinguts (a la pantalla apareix, per ordre, els partits que s'avenen amb el que penses). Uns resultats objectius perquè el simulador d'eleccions es basa rigurosament en els programes dels diversos partits.
Tots hem arribat a la conclusió que decidir per qui votes no és una cosa tan fàcil com introduïr una papereta (amb o sense plaer) i prou: Ens ha servit per veure que és molt important informar-nos dels programes electorals i no votar només perquè tal o qual candidat ens cauen més o menys bé. I és que a les properes eleccions, tots els alumnes de l'Aula Oberta ... ja seran majors d'edat i cal començar-nos a preparar !

Aquí tenim una alumna de l'aula, passant a la pissarra digital les seves respostes, que s'han projectat en forma de gràfic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada